projekt beskrivning

Det verkar mer troligt att dessa dagar hör till människor som minskar sina hem och konnotationerna blir mer och mer positiva. Att flytta bort från ett större hus, men att komma hitifrån dit är inte så lätt.

Ägaren till denna 70 kvadratmeter stora takvåning i Agno, Schweiz, flyttade till en mindre plats som fortfarande tillgodoser hennes behov tack vare en delvis renovering.

En helt ny möbellayout gjorde det möjligt för oss att behålla de flesta "måste ha" befintliga klientmöbler, medan vi lägger till nya proportionerliga till skalutrymmena och erbjuder mer lagringsutrymme. Den helt nya skräddarsydda väggpanelen i soffan är utformad för att omfamna och betona en värdefull kunds konstverk.

Tubulära LED-belysningsarmaturer placerade i grupper om två, beskriver diskret 70-talets interiörarkitektur för lägenheten.